Türkiye'ye geri dönen öğrencilerin bütün işlemleri sadece e-posta yoluyla yapılacaktır. 14 günlük karantina süresince yeni dönen öğrencilerin kendilerinin ya da onlarla temas halinde bulunan yakınlarının kesinlikle kampüse ya da Koordinatörlüğümüze girmemeleri gerekmektedir.

Türkiye'ye geri dönen öğrencilerin bütün işlemleri SADECE e-posta yoluyla yapılacaktır. 14 günlük karantina süresince yeni dönen öğrencilerin kendilerinin ya da onlarla temas halinde bulunan yakınlarının kesinlikle kampüse ya da Koordinatörlüğümüze girmemeleri gerekmektedir. Lütfen elden evrak teslim etmeye çalışmayınız ve irtibat halinde olduğunuz kişileri Koordinatörlüğümüze göndermeyiniz. Doğru yürütülen bir karantina süreci ile salgının daha fazla yayılmasını engelleyebileceğimizi ve bunun için hepimizin üzerine düşen sorumluluğu hakkıyla yerine getirmesi gerektiğini unutmayınız. E-postlarınıza en hızlı şekilde cevap vereceğimizden emin olabilirsiniz. Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.